Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bracht Trojaans paard Spijkenisse ten val?

Het avontuur van de Spijkenisse Scouts in de Eredivisie was geen lang leven beschoren. En het heeft er alle schijn van dat enkele teams met deze voorkennis de markt zijn opgegaan. In een schrijven naar de AFBN meldt Spijkenisse grote vraagtekens te zetten bij de verenigingen die vanuit het bondsbestuur onderzoek mochten doen naar een Dutch Football League. “Het is discutabel dat de verenigingen die in het kader van het meerjarenplan op onderzoek zijn uitgestuurd, nu op basis van een ingelaste ALV terug te vinden zijn in de eredivisie,” aldus het bestuur van Spijkenisse.

Een van de partijen die onderzoek doet naar de toekomst van American football is 010 Trojans. Dit team is in de nieuwe opzet terug te vinden op het hoogste niveau. Het feit dat een van de bestuursleden van 010 Trojans in het voortraject de offensive coordinator van Spijkenisse heeft gepolst voor een overstap naar Rotjeknor, doet op z’n minst vraagtekens rijzen. 010 Trojans was een van de partijen die bovendien Nijmegen ondersteunde in de aanvraag voor een spoed-ALV. Naar nu blijkt zou dat wel eens met voorkennis gebeurd kunnen zijn.

De andere partij die onderzoek doet naar een Dutch Football League is Lightning Leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *