Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Voorlopige AFBN Eredivisie indeling 2015

De Eredivisie bestaat volgend jaar opnieuw uit twee poules. De AFBN heeft geprobeerd een evenwichtig schema op te stellen aan de hand van de ranking van vorig jaar en is daar wonderwel in geslaagd. Zo op de eerste oogopslag ziet alles er gebalanceerd uit. In beide divisies zijn twee favorieten en twee onderdeuntjes. Het schema vangt aan op 1 februari en moet op 5 juli 2015 leiden tot Tulip Bowl XXXI. Gridiron wil wel erbij melden dat dit de AFBN blijft en dat dus niets zeker is, totdat de wedstrijden daadwerkelijk zijn gespeeld.

Divisie 1:
010 Trojans
Alphen Eagles
Arnhem Falcons
Nijmegen Pirates

Divisie 2:
Amsterdam Crusaders
Amsterdam Panthers
Groningen Giants
Hilversum Hurricanes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *