Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

010 Trojans staat plek af aan Spijkenisse Scouts

De 010 Trojans willen de plek in de Eredivisie afstaan aan Spijkenisse Scouts. Dit blijkt uit een geheime brief, die in handen is gekomen van de redactie van Gridiron.nl. De ploeg beroept zich hierbij op de negatieve reacties die het heeft ontvangen, na de laatste ALV. De enige voorwaarde die 010 aan het terugtrekken stelt is dat ook Groningen Giants niet in de Eredivisie blijft.

Als de Trojans met de brief beet hebben, dan mag de wedstrijdcommissie binnenkort weer om de tafel om er weer een nieuw wedstrijdschema uit te poepen. Als de Trojans en de Giants niet opereren op het hoogste niveau in 2015, dan lijkt hun plek voor het oprapen. Lightning Leiden en Spijkenisse Scouts zijn dan de eerstvolgende troonopvolgers.

Volgens het schrijven hoeft 010 Trojans niet perse in de Eredivisie te opereren en hebben de Rotterdammers er vrede mee dat ze nog een jaar mee kunnen in de eerste divisie. Vorig jaar werd 010 Trojans in de halve finale uitgeschakeld door Groningen Giants. De Giants verloren op hun beurt in de kampioenschapswedstrijd tegen Lelystad Commanders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *