Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Winconsin’s HC-zoektocht levert hilarische reacties op

Paul Chryst is de nieuwe hoofdcoach van de Wisconsin Badgers, laat daar geen twijfel over bestaan. De man tekende een vijfjarig contract en verdient in zijn eerste jaar $2.3 miljoen. Hij was echter één van de 46 personen die bij de universiteit hadden aangeklopt. Onder die groep een aantal hilarische inzendingen.

Opvallend genoeg voelen gamers zich zeer zeker over hun kansen in de echte wereld. Zo was Jarrad ‘The Man, The Myth, The Legend’ Dann, woonachtig in Chandler, volgens hemzelf ‘belachelijk goed’ in ‘NCAA Football’ op de XBOX 360, iets wat hem de perfecte kandidaat maakt. Hij was echter niet de enige kandidaat die goed met een controller overweg kan. Greg Miller wees op zijn skills in Madden ’92, Bill Walsh ’93 en NCAA Football ’96 en ’97 als belangrijkste speerpunt op zijn CV.

Athletic director Barry Alvarez moet krom hebben gelegen van het lachen bij het lezen van de post de afgelopen weken. Niet alleen gamers deden een poging de vacante positie te veroveren, ook Arturo Bonomie was in de running. Waarom? ‘Because my wife makes a mean Gatorade.’

De salariseisen van de kandidaten liepen nogal uiteen van een handtekening van de spelers tot $10 miljoen per jaar. De aanvrager van de handtekeningen ziet er naar eigen zeggen geweldig uit in zijlijn-kledij, gelooft in #karma en is een uitstekende schreeuwer. Het verzoek voor $10 miljoen kwam van Justin Bourgerie, die naar eigen zeggen een zelf-getimede 4.60 rende in zijn hoogtijdagen als punter in high school en bovendien ooit voormalige Colt Bob Sanders tegen was gekomen in een club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *