Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Maastricht Wildcats zien secretaris vertrekken

De beslissing van de Maastricht Wildcats om niet door te gaan met competitief American football in 2015 is intern niet goed gevallen. Secretaris John van Gemert heeft naar aanleiding van de aankondiging besloten zijn functie bij de vereniging neer te leggen. Volgens een eigen geplaatst bericht op Facebook was Van Gemert nogal overvallen door de mededeling, die de hoofdcoach en de voorzitter van de Limburgse footballvereniging deden.

Dit is zonder overleg met de penningmeester en mij als secretaris van de Wildcats gebeurd,” aldus Van Gemert. “Daarom heb ik besloten om mijn functie als secretaris van de Wildcats neer te leggen. Desondanks wil ik de Wildcats bedanken voor hun vertrouwen die zij tot voor kort in mij hebben gesteld en wens ik hun het beste en veel succes toe voor de toekomst.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *