Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Suh toch niet geschorst voor misstap

Ndamukong Suh kan zich zondagavond klaarmaken voor een fluitconcert in Dallas. Hij zal zich er niet al te druk om maken, want hij is allang blij dat hij van de National Football League mag spelen.

De NFL draaide de schorsing terug, die hem maandag door de tuchtcommissie was opgelegd. Suh zou, na een aanvallende play van tegenstander Green Bay Packers, expres op het onderbeen van quarterback Aaron Rodgers zijn gaan staan. In hoger beroep werd de aantijging niet voldoende bewezen verklaard. Wel kreeg Suh een fikse boete van 70.000 dollar opgelegd voor het incident, zeker omdat Suh zich al eerder van zijn minder vrolijke kant heeft laten zien op het footballveld.

Suh kan daarom aanstaande zondag aantreden in de Wildcard playoff ronde tegen de Dallas Cowboys. Hierdoor wordt de defensie van Detroit een stuk gevaarlijker voor quarterback Tony Romo en running back DeMarco Murray.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *