Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL onderzoekt sms’jes Browns

De off-season van de Cleveland Browns heeft volgens traditie weer haar negatieve klank te pakken. De NFL verdenkt de Browns namelijk van illegale sms’jes tijdens wedstrijden. Een onderzoek is ingesteld. 

Het is zwaar verboden in de NFL om als team te smsen tijdens een wedstrijd. Nu zou er naar de zijlijn van de Browns vaker een sms’je zijn verstuurd dit seizoen. Inhoud van sms’jes zijn nog nergens opgedoken, maar het zou gaan om berichten richting de coaches. Boze tongen beweren dat offensive coordinator Kyle Shanahan onder meer vanwege deze tekstberichten zijn baan deze week opzegde in Cleveland. Hij zou de sms’jes zien als ongewenste bemoeienis van de directie met de coaches.

De NFL gaat in ieder geval haar voelsprieten uitsteken bij de Browns. Waarbij je jezelf sowieso kunt afvragen wie er vandaag de dag nog sms’t. Je kunt immers ook gratis whatsappen en dat is bovendien een stuk lastiger te traceren. Tipje voor volgend jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *