Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘SB-Party bekende’ tekent bij Chargers

Het kan bijna geen toeval zijn. Op de dag dat de Super Bowl Party in het hoofdstedelijke Hardrock wordt aangekondigd, tekende een voormalig eregast een nieuw contract in de NFL. Receiver Austin Pettis voegt zich namelijk bij de San Diego Chargers. 

Austin Pettis speelde 47 wedstrijden voor de St. Louis Rams waarin hij 107 ballen ving voor 1034 yards en negen touchdowns. Na vijf wedstrijden dit seizoen moest hij echter het veld ruimen bij de NFC West-ploeg. Overigens kort nadat hij in oktober een social media hit was door een flinke ouderwetse Mighty Ducks-tattoo in de nek. Eerlijk is eerlijk, als derde ronde draftkeuze uit 2011 maakte hij zijn volle potentieel nooit echt waar bij de Rams. Nieuw ronde nieuwe kansen bij de Chargers.

We houden het wel nog even spannend of hij de Super Bowl dit jaar weer in Amsterdam komt kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *