Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Onbeperkt bier Super Bowl Party Hard Rock Cafe VIPS

Het Hard Rock Cafe Amsterdam viert dit jaar de Super Bowl Party in een geheel nieuwe locatie. De zichtlijnen zijn beter en er is meer ruimte, dus dat is een hele vooruitgang ten opzichte van vorig jaar. Wat ook nieuw bleek in de kleine lettertjes was de drankregel. De organisatie had tussen de regels verstopt dat het bier niet onbeperkt was. De American football toeschouwers hebben daar echter luidkeels tegen geprotesteerd en het Hard Rock Cafe is voor het unieke selling point gezwicht: ook dit jaar krijg je met je toegangskaart zoveel bier als je maar wil.

Zowel Hard Rock Cafe Amsterdam als USA Sports hoopt hiermee opnieuw een spetterende avond op te tuigen met echte cheerleaders, oud-American footballspelers en onbeperkt eten en drinken!

Dus waar wacht je nog op: bestel je kaarten voor dit footballfestijn hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *