Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cheerleaders maken opwachting bij officiele Super Bowl Party

New England Patriots tegen Seattle Seahawks in het Hard Rock Cafe Amsterdam. Het wordt een avond om niet snel te vergeten: met je VIP-ticket kun je de hele avond tegoed doen aan een All-You-Can-Eat-And-Drink Hard Rock menu, terwijl je op diverse big screens van Super Bowl XLIX kunt genieten. Een vast ritueel tijdens de Nacht der Nachten: de optredens van de Djalita Cheerleaders. Deze dansgroep is ontstaan na het opdoeken van de Amsterdam Admirals en houdt de standaard van Cheerleading in Nederland hoog. De cheerleaders zijn ook dit jaar genomineerd om in Orlando mee te doen aan het Wereldkampioenschap in deze tak van sport. Speciaal voor deze gelegenheid zullen de meiden tijdens de nacht rondgaan met een kekke kalender. Uiteraard kun je ook met de meiden een praatje maken en op de foto.

Wil je de meiden in actie zien en bijdragen aan hun succes? Kom ook op 1 februari: bestel je kaarten voor dit footballfestijn hier! De bar area is overigens uitverkocht, er resten alleen nog VIP tickets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *