Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Super Bowl Party Hard Rock Cafe bijna uitverkocht

Ook dit jaar stevent de enige officiele Super Bowl Party van Nederland in Hard Rock Cafe Amsterdam af op een uitverkocht huis. Vanaf gistermorgen zijn er geen kaarten meer te krijgen voor het goedkopere bargedeelte en blijken er ook in het VIP-gedeelte nog maar enkele tientallen kaarten beschikbaar. Met een mooi weekend als runup naar Super Bowl XLIX heeft het er alle schijn van dat het volledig vernieuwde restaurant aan het Max Euweplein helemaal is uitverkocht. Daarom zet men de traditie voort. Het feest der feesten (met voormalig NFL-spelers, cheerleaders en een goodybag) is voor het achtste jaar op rij een sell-out.

De beperkte beschikbare VIP-kaarten kun je hier nog proberen te bemachtigen. Vol is uiteraard vol, dus wees er als de kippen bij.

Vorig jaar moesten circa 60 mensen teleurgesteld worden weggestuurd bij de deur, dus zorg dat je je tickets op tijd in huis hebt. Als je geen Cool & The Gang bent, dan kom je zonder toegangsbewijs simpelweg niet binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *