Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Regen speelt fans parten in Phoenix

Phoenix ligt middenin de woestijn, maar de aanwezigheid van de Super Bowl heeft in de woestijn vooralsnog alleen maar regen gebracht. Fans kiezen daardoor veilig voor binnen verblijven, waardoor de buitenattracties letterlijk in het water valt.

En dat is zonde. Ondanks dat Phoenix niet de meest sprankelende stad is van de Verenigde Staten, hebben ze in het hart van de stad groots uitgepakt voor de Super Bowl. Downtown Phoenix is in essentie aangekleed als een waar paradijs voor de feestvierende football-liefhebber. Helaas is een poncho bijna verplicht als kledingstuk om er als fan ook echt van te kunnen genieten.

De meeste fans kiezen daarom voor het interieur van de kroegjes te bezichtigen, maar gaan vooral in grote getalen naar het de Phoenix Convention Center alwaar de NFL Experience is uitgestald. Zaterdag is het opnieuw regenachtig, maar zondag moet de zon gaan schijnen. Al maakt het voor de wedstrijd allemaal niet uit in het overdekte ‘Birds nest’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *