Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Fans Seahawks zwaar in de meerderheid

Zelfs een blinde ziet welk team oververtegenwoordigd is in Phoenix. De fans van de Seattle Seahawks zijn massaal afgereisd naar de thuisstad van de Cardinals, hun divisierivalen.

Het wemelt van de shirts met Wilson, Lynch of Sherman. En waar je ook komt overal klinkt het wel een keertje luidkeels SEA-HAWKS, SEA-HAWKS! Of je nu in de NFL shop staat, een burger eet bij Hardrock of gewoon op straat loopt. De fans van de regerend Super Bowl-kampioen verbroederen samen in hun kreten. Populair zullen ze in Phoenix echter niet worden. Bij de basketbalwedstrijd op vrijdagavond van de Phoenix Suns tegen de Chicago Bulls wordt een verwijzing naar de Seahawks met luid boe-geroep overstemd.

Verrassend of niet zijn de Arizona Cardinals het tweede beste vertegenwoordigd. Het is uiteraard hun thuisstad, dus heel gek is het niet. Wel dat de New England Patriots-fans beduidend minder de vliegreis hebben gemaakt van Boston naar Phoenix.

Zal deze oververtegenwoordiging van Seahawks-fans nog een factor kunnen zijn op zondag. Het Birds Nest is overdekt en ideaal voor fans om hun ‘SEA-HAWKS’, ‘SEA-HAWKS’ in door te laten galmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *