Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Football-helden spotten in media-center

Eerlijk is eerlijk, het is smullen geblazen om eventjes door het media center te lopen. Zo loop je Super Bowl MVP Deion Branch tegen het lijf en even later zie je de aanstaande Hall of Fame coach Tony Dungy zitten. 

Het is een mierennest in het mediacenter. In een hal ter grootte van vijf a zes football-velden stikt het van de media. Zo heb je een blok verzamelde social media, verzamelde radio-journalisten en tussendoor zijn de tv-sets van diverse programma’s opgetrokken. Her en der schuiven bekende uit het wereldje aan bij het journaille. Niet alleen heeft het een hoog ons-kent-ons gehalte… de media is zelf ook wel een beetje geil op aandacht. ’s Middags als de aangrenzende NFL Experience opengaat, mag ook het publiek langs de afgezetten media-pleinen lopen. Waarbij de journalisten zichzelf net zo graag laten filmen.

De NFL-sterren zijn dan al weer gevlogen. En dus hebben de gewone mensen niet voorbij zien komen, wat ik tien minuten stilstaand om mee heen zag gebeuren. Tony Dungy en oud-Patriots safety Rodney Harrison in een gezamenlijk interview. Runningback Arian Foster praat in een microfoon net als oud-coaches, Steve Mariucci en Brian Billick, Hall of Famer Ronnie Lott en oud-Super Bowl MVP Deion Branch. Receiver Jeremy Maclin redt zich met zijn opgedane mediatraining van een jonge tv-journaliste op hoge hakken, die aan alle bekendheden vraagt waarom iedereen toch zo’n hekel heeft aan de Patriots. Tja, zoals gezegd willen ook de journalisten onderling opvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *