Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Mist neemt bezit van Super Bowl Sunday

Moeder Natuur heeft duidelijk omarmd dat de Seahawks en de Patriots in de Super Bowl spelen. In de woestijnstad Phoenix hangt op de ochtend voor de Wedstrijd der Wedstrijden een dichte mist. Een weertype dat prima past bij de twee steden die vanavond de strijd aangaan: Seattle en Boston.

Minder fijn is het voor mensen die vandaag nog afreizen naar Phoenix. Vluchten zijn vertraagd en op wegen wordt een lagere snelheid geadviseerd. Gelukkig verwachten de weerskundigen dat de mist begin van de middag wegtrekt. Daarna moet een zonnetje bij 20 graden overblijven. Ideaal weer voor de Super Bowl festiviteiten voorafgaand aan de wedstrijd. Zelfs het dak van het University of Phoenix-stadion wordt opgedaan.

Nu maar hopen dat Moeder Natuur ‘woord houdt’ en de mist niet langer laat aanhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *