Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Johnny Manziel gaat revalideren van slechte levensstijl

Het was even stil rondom Johnny ‘Football’, maar daags na de Super Bowl mogen we ook weer over andere dingen praten. En dus kwam Browns quarterback Manziel naar buiten met het bericht dat het de komende weken in een revalidatiecentrum gaat werken aan zijn slechte levensstijl. 

Johnny ‘Football’ staat bekend om zijn flamboyante stijl. Geregeld duiken er kiekjes op van feestjes waar hij helemaal los is gegaan. En werk en privé kan Manziel toch niet helemaal uit elkaar houden. Daags voor de laatste competitiewedstrijd van de Cleveland Browns kwam de eerstejaars prof niet opdagen bij het team. Ongeruste teamofficials vonden hem nog knetterzat thuis.

Het was een wake-up call. Johnny Manziel beloofde beterschap als het toekomstige gezicht van de franchise. Hij verklaarde toen al aan zichzelf te gaan werken. De weken in het afkickcentrum van zijn levensstijl moeten echter wel als kostbare tijd gezien worden die verloren gaat om te werken aan zijn football-skills. De veel gehypte college-speler en Heisman Trophy winnaar was namelijk niet echt succesvol in zijn eerste jaar in de NFL. Hij completeerde slechts 18 van 35 passes voor 176 yards en twee intercepties… en dat in zeven kwarten.

Zijn intenties zijn positief, maar er lijkt voor Johnny ‘Football’ nog te veel werk aan de spreekwoordelijke winkel te zijn om het komende seizoen wél impact te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *