Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bart Andrus duikt op in NAFL

Bart Andrus is opgedoken als hoofdcoach en consultant van de North American Football League, een nieuwste initiatief om te wedijveren met de NFL om de gunsten van de kijker. Volgens het persbericht gaat Andrus instappen op een Board of Advisors en de league verder helpen met player personnel operations en het binnenhalen van coaching kandidaten.

Bart Andrus was hoofdcoach op college, in NFL Europe, in de CFL en in de UFL. Bij de Amsterdam Admirals in NFL E wist hij het team het eerste en enige kampioenschap uit de geschiedenis te brengen. Aanstaande juni is dat heugelijke feit tien jaar geleden.

Het eerste NAFL seizoen start op 16-17 mei en bestaat uit twee conferences. In de NFC worden teams uit Columbus, Connecticut, Kentucky en Virginia. De AFC bestaat uit teams uit Birmingham, Memphis, North Carolina en Orlando.

De finale van de competitie wordt op 27 juni gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *