Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL team in London mag in de ijskast

Waarschijnlijk verstopt tussen al het mediageweld in de runup naar Super Bowl XLIX was de NFL International persconferentie van NFL Commissioner Roger Goodell. Voor de mensen die dromen over een franchise in London: niet verder lezen.

Tijdens de persconferentie liet Goodell in niet te misstane bewoordingen weten hoe enthousiast hij was over de NFL presence in de Engelse hoofdstad. Tegelijkertijd ontweek de Commissioner tot twee keer toe de vraag of er uiteindelijk een franchise naar het Wembley Stadion zou verhuizen.

In plaats van de luisteraars een zoete koek voor te houden, begon de Commissioner een betoog over Mexico. Volgens de hoogste baas van de NFL heeft London de verwachtingen ruim overtroffen, maar is Mexico City toch ook wel een interessante plek.

De NFL speelde daar in 2005 al eens een wedstrijd tussen de San Francisco 49ers en de Arizona Cardinals. “Daar willen we graag een keer terug naar toe. We hebben een gigantische focus op London, maar wij komen ook naar andere markten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *