Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Waar komen zij terecht: Adrian Peterson

Daags na de Super Bowl beginnen direct de voorbereiding voor het seizoen 2015. Elk jaar zodra de Super Bowl gespeeld is lopen er spelerscontracten af en worden spelers ontslagen. Veel spelers vinden in de aankomende maanden een nieuw onderkomen. In de aankomende periode zullen teams nog van veel spelers afscheid nemen met een te hoog contract. Wie dit allemaal zijn is nog niet bekend. De focus ligt op de spelers waarvan al bekend is dat zij verhuizen of bij hun eigen team bijtekenen. Dit seizoen zijn er een paar hele grote free agents beschikbaar, die veel impact zullen hebben op hun nieuwe club. Wat ook mooi aan deze Free Agents class is, is dat ze allemaal nog jong zijn en in de piek van carrière zitten. Vandaag de eerste van een reeks van zes top free agents: Adrian Peterson (door Haroen Maree).

Een speler waar veel over gesproken wordt is Adrian Peterson, nog steeds de premier running back in NFL. Op dit moment zit hij een schorsing uit, maar ik kan mij niet voorstellen dat hij in april niet weer speelgerechtigd is. De vraag is of hij terugkeert bij de Vikings. AP heeft al aangegeven dat het misschien beter is voor zowel hem als de Viking organisatie als beide partijen een frisse start maken. In Teddy Bridgewater hebben de Vikings een quarterback waar ze omheen bouwen, dus zien ze dit als de kans om schoon schip te maken met AP en zo van zijn dure contract af te komen. Ze zeggen altijd dat sterspelers bijdragen in de bouw voor een nieuw stadion, omdat zij de butts in the seats krijgen en zo te zien zal AP nooit een game spelen als een Viking in het nieuwe stadion.

AP zal zeer gewild zijn. Om zijn geweldige Hall off Fame carrière te vervullen moet hij een Super Bowl winnen. AP zal niet voor het geld kiezen maar voor Super Bowl contender. Spelers van het caliber AP komen zelden voorbij, dus er kunnen gekke dingen gebeuren. Zou Seattle een deal kunnen sluiten voor AP als Marshawn Lynch stopt of weer klaagt over zijn contract?

Dit zijn de teams waar ik AP heen zie gaan:

Dallas: Jerry Jones is al jaren gek van AP en zou niks liever willen om AP terug te halen naar Texas waar AP geboren en getogen is. Jerry zal er meer voor doen om AP te halen dan Murray te behouden. AP achter de Dallas O-Line is bijna een garantie voor 2500 rushing yards!

Colts: Colts zullen onder Andrew Luck constant een Play Off contender zijn. De Colts offense heeft een playmaker nodig op de running back positie om zo de druk van Luck zijn schouders af te halen.

Seattle: Blijft Marshawn Lynch in Seatlle of blijft hij uberhaubt spelen? De nieuwe deal voor R Wilson zal er ook moeten komen dit jaar. Zal Wilson het pad van Tom Brady nemen door een minder contract te nemen zodat er geld overblijft om andere spelers te halen of eigen spelers te betalen zoals AP of Beastmode?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *