Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hall of Fame Game: Steelers vs. Vikings

De eerst volgende NFL-wedstrijd die gespeeld gaat worden is die tussen de Pittsburgh Steelers en de Minnesota Vikings. De ploegen ontmoeten elkaar op 9 augustus tijdens de Hall of Fame Game in Canton. 

De wedstrijd die in het teken staat van de acht spelers die ‘verwelkomd’ worden in de Pro Football Hall of Fame. Aangezien één daarvan Steelers-legende Jerome Bettis is en de andere voormalig Vikings’ center Mick Tingelhoff. Voor het duo zal de eerste pre-season wedstrijd van het seizoen dus een extra bijzonder randje krijgen.

Enige jammere blijft dat het stadion in Canton, weliswaar nabij de feitelijke Hall of Fame staat, maar verder geen legendarische uitstraling heeft. Bettis, Tingelhoff en de rest zullen echter vooral aandacht hebben voor hun bustes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *