Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Broncos moeten kleur bekennen aan Peyton

Quarterback Peyton Manning zegt fysiek en geestelijk klaar te zijn om komend seizoen in actie te komen. Daarmee zijn de Denver Broncos aan zet om te bewijzen dat hun woorden waarheid zijn en dat ze écht willen dat Peyton ook volgend jaar de aanval leidt. Ten kostte van 19 miljoen dollar, welteverstaan.

De afgelopen weken was er wat rumoer of Peyton Manning nog door zou gaan. De levende legende heeft nu laten weten dat hij er klaar voor is. Wie zou niet klaar staan met een salaris in het vooruitzicht van 19 miljoen dollar. Natuurlijk moet hij de gebruikelijke ‘physical’ nog doorstaan, maar er is geen reden om aan te nemen dat hij die verplichte test niet zou doorstaan.

De verwachting is dat de Broncos gaan proberen of Peyton genoegen wil nemen met een lager jaarsalaris. Weigert Manning dan heeft de organisatie nog tot en met 9 maart de tijd om te beslissen of ze hem voor de afgesproken 19 miljoen dollar op de balans willen houden. Zo niet, dan kan zelfs een speler als Peyton Manning een ‘salary cap casualty’ worden.

Zo kunnen het dus nog een paar spannende weken worden. Neemt Peyton genoegen met minder geld of betalen de Broncos de volle mep? Gaan ze hem nog proberen te ’traden’ of moeten ze hem op het laatste moment ontslaan? En als dat laatste gebeurt, gaat hij dan alsnog met pensioen? Spannende vragen, waarbij de Denver Broncos kleur mogen bekennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *