Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Amsterdam Panthers kennen valse start (stats!)

De Hilversum Hurricanes zetten zich afgelopen zondag op de kaart door de Amsterdam Panthers te verslaan. Hilversum Hurricanes quarterback Maurice Tielen kende opnieuw een sterke game, al was de spelverdeler niet zo dominant als tegen Lightning Leiden in de seizoensopener. Tielen was vooral weer op z’n best met de game on the line en had hierbij hulp van zijn favoriete doelwit Nick da Costa. Schrijnender was echter het gebrek aan offense bij de Panthers, met uitzondering van een mooie performance.

Amsterdam Panthers was aanvallend niet vooruit te branden, ware het niet voor quarterback Sven Janssen. De spelverdeler liep voor yards, daar waar zijn teamgenoten nalieten om de meters te maken. Running back Jesse ter Meulen kwam tot een teleurstellende 2 carries voor 13 yards, terwijl Janssen zich een weg baande door de Hilversum defensie met 11 attempts voor 146 yards en twee touchdowns. Janssen compenseerde hiermee voor een abominabele effort door de lucht. Hij en mede-quarterback Anthony Slootmaekers raakten maar 7 van de 29 passes en kwamen gezamenlijk niet eens voorbij de 100 yards.

HSUM HURRICANES – AMSTERDAM PANTHERS 15 FEBR 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *