Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gear4Teams wordt naamgever spelerawards

Gear4Teams uit Amsterdam is de eerste commerciele partner die de naam verbindt aan de snelst groeiende American football website van Nederland: gridiron.nl. De kledingproducent uit 020 wordt de exclusieve naamgever van de Gridiron Player of the Week en Player of the Month Awards.

Gear4Teams focust zich op het materiele aspect van teamsport. Bij G4T geloven ze erin dat passie ook een van de onderdelen is die teamspel en -prestatie kan beinvloeden. Het is dan ook het doel van Gear4Teams om met passie sportverenigingen en clubs te voorzien van materiaal en kleding, welke voldoet aan de allerhoogste eisen van de sporter en sportorganisatie.

“Dit is tevens de reden waarom we onze naam hebben verbonden aan de Player of the Week en Month bij Gridiron,” aldus Claudio Bartolozzi. “Deze persoon heeft een uitstekende prestatie geleverd, die past bij ons merk.”

De eerste Gear4Teams Player of the Week wordt aanstaande vrijdag bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *