Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

AFBN Eredivisie League Leaders

Niet de running back van Amsterdam Crusaders of Alphen Eagles, maar de quarterback van de Amsterdam Panthers gaat na twee volle competitieweken aan de leiding in het AFBN Eredivisie rushing klassement. Sven Janssen liep over en om Hilversum Hurricanes heen in de 23-18 verliespartij en is met 146 rushing yards aanvoerder van deze belangrijke statistiek (foto: Cherie Fotografie).

Bij de quarterbacks zien we een spannende strijd ontstaan tussen de eerste twee Gear4Teams Players of the Week Richard Bouthoorn en Maurice Tielen, maar ook met Joey Kraan van Amsterdam. Statistisch gezien laat Joey de beide POTWs zelfs achter zeg met een ‘degelijke’ quarterback rating van 188 punten.

Voor meer statistieken en league leaders kijk je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *