Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Quarterbacks gooien op combine

Normaal gesproken zie je tijdens de combine de beste quarterbacks niet gooien naar de receivers. De reden dat ze dat niet doen tijdens de combine is omdat het niet hun vertrouwde omgeving is met hun eigen wide outs. De angst om slecht voor de dag te komen regeert. Door: Haroen Maree.
Daarom gooien de beste quarterbacks alleen op hun Pro Day. Deze Pro Day is op hun eigen college veld met vertrouwde teamgenoten, waarbij de QB’s van te voren weten wat voor soort patronen er gelopen gaan worden. Daarom is het zeer verfrissend om te horen dat dit jaar beide top QB’s gewoon hebben gegooid tijdens de combine. Zij deden dit naar behoren. Volgens scouts was het zelfs de beide 1-2 quarterback combo uit de geschiedenis van de combine.

De twee beste QB’s in de 2015 Draft zijn Mariota van Oregon en Winston van Florida State. Beiden zijn Heisman Throphy winnaars en zullen ook beiden in de top 10 worden gekozen. Wie de beste quarterback is van de twee en door wie ze gedraft zullen worden, wordt vlak voor de draft uitgebreid besproken op gridiron.nl.  Dit zal net zo’n discussie worden als Manning vs Leaf en een paar jaar geleden Luck vs RG3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *