Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Uitslagen AFBN Eerste Divisie: Groningen Giants overtuigt

Gridiron heeft als doel lezers zoveel mogelijk te informeren over football in binnen- en buitenland. Daar hoort de eerste divisie van de AFBN competitie natuurlijk ook een beetje bij. Meer lezen over deze eerste divisie? Met foto’s en mooie reportages? Bestel dan een abonnement op Gridiron Magazine en help ons groeien, zodat we nog meer kunnen coveren!

Eindhoven Raptors – Amersfoort Untouchables 12-6
De Eindhoven Raptors hebben de eerste wedstrijd van het jubileumjaar winnend afgesloten. In een spannende verdedigende pot werd op het eigen sportpark gewonnen van torenhoge favoriet Amersfoort Untouchables: 12-6. Eindhoven nam een 12-0 voorsprong, dankzij de offensive highlight van de game, een 70-yard play action fake op receiver Eduard Vet. Hierna kwam Amersfoort terug. De verdediging van de Raptors domineerde echter en herpakte zichzelf net op tijd. Hiermee is het 15-jarige jubileum van de club meteen feestelijk begonnen.

Utrecht Dominators – Groningen Giants 0-39
In Utrecht was de partij tussen Utrecht Dominators en Groningen Giants eenzijdig. Giants won uiteindelijk met 39-0 en dat had voornamelijk te maken met de big play capaciteiten van halfback #88 Ilias Guftometros. De linebacker-turned-aanvaller scoorde maar liefst vier touchdowns en ging over de 200 total yards. Hiermee was hij er hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor dat de home-opener van de Domstedelingen (die gespeeld werd op het kunstgras van Arnhem) uitliep op een deceptie.

Den Haag Raiders – Enschede Broncos 32-0
Den Haag Raiders ’99 zijn sterk teruggekomen van hun rebuilding jaar. Nadat twee jaar geleden gedwongen afscheid werd genomen van de Eredivisie, moest de ploeg in ijl tempo worden herbouwd. Met succes. Enschede Broncos was op het Haagse onderkomen geen partij. De Raiders stuurden de Broncos koelbloedig terug richting Enschede.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *