Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Vraagtekens rondom toekomst Lynch

De zakenwaarnemer van Marshawn Lynch stelt via twitter dat zijn protegé, in tegenstelling tot berichten in de media, geen nieuw contract heeft getekend bij de Seattle Seahawks. En dus blijft het nog even spannend of de sterspeler misschien toch kiest voor een vervroegd pensioen. 

Marshawn Lynch is de sleutel tot succes geweest in de aanval van de Seattle Seahawks de afgelopen jaren. Misschien nog wel meer dan quarterback Russell Wilson. Het probleem is echter dat de runningback niet bepaald bekend staat om zijn begaafdheid als spreker in het openbaar. En dus moeten we het altijd doen met gissen. En er wordt momenteel dus volop gegist.

Vorig seizoen werd al gespeculeerd dat Lynch zou willen vertrekken bij de Seattle Seahawks voor een verbeterd contract. Het passeren van de runningback tijdens de beslissende play van de afgelopen Super Bowl heeft ogenschijnlijk de liefde niet doen vergroten. Een on-gedouchte Marshawn had met zijn gevolg het stadion al verlaten voordat de laatste speler van het veld was. Volgens mensen dichtbij Lynch, zoals oud-teamgenoot Michael Robinson, zou hij overwegen om met football-pensioen te gaan. Zelfs al op 29-jarige leeftijd.

De Seahawks zeggen er alles voor te doen de sterspeler te behouden. Met als bewijs een verbeterde verbintenis ter waarde van 12 miljoen in jaar 1 en 9 miljoen in jaar 2. Althans dat is het contract dat volgens CBS sports deze week wordt afgerond. Zakenwaarnemer Doug Hendrickson twitterde snel dat ‘er in tegenstelling tot wat er in de media wordt beweerd er geen nieuwe deal is’. En dus kunnen we voorlopig nog even verder gissen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *