Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dolphins stellen fans gerust met stadion-filmpje

De Miami Dolphins hebben vandaag hun fans gerust gesteld met een filmpje hoe het Sun Life Stadium er in de komende jaren uit komt te zien. Dit als reactie op de foto’s die een ware ravage laten zien van gesloopte stoeltjes.

De komende jaren investeren de Dolphins 350 miljoen dollar in het verbeteren van hun stadion. In de eerste fase die nu plaats vindt, worden alle stoeltjes vervangen. Volgend jaar komt er ook een luifel over de tribunes. In eerste instantie tegen de zon in Florida, maar het kan ook handig zijn tegen de regen. Getuige Super Bowl 41 waar niet alleen de Bears en Colts in de regen speelden, maar ook de fans verzopen.

En laten de Dolphins nu ook in de race zijn voor de organisatie van de Super Bowl in 2019 of 2020. De upgrades moeten het beslissende zetje geven voor de commissie die de toewijzing regelt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *