Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ravens bezuinigen op SB47-held Jones

De Baltimore Ravens kunnen alle centen gebruiken bij het vastleggen van enkele van hun sterren. Return specialist én held van Super Bowl 47 Jacoby Jones is hiervan het slachtoffer geworden toen hij vandaag ontslagen werd.

Jones was twee jaar geleden een belangrijk onderdeel in de succesvolle Super Bowl campagne van de Ravens. Hij ving een cruciale bal in de divisional playoffwedstrijd tegen de Broncos. In de Super Bowl zelf ving hij daarnaast een 56-yards touchdown en liep hij de kick-off van de tweede helft 108 yards terug voor een score. Roem is echter vergankelijk, hij werd ontslagen na het eerste jaar van zijn hernieuwde 4-jarige contract.

Hoofdcoach Harbaugh en GM Newsome roemen Jones echter de hemel in. Ze hebben echter grotere prioriteiten deze offseason. De contracten van zowel runningback Justin Forsett, defensive lineman Haloti Ngata en receiver Torrey Smith lopen af. Overigens zou met het ontslag van Jacoby Jones maar 750k gered worden onder de salary cap. Maar alle beetjes helpen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *