Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cowboys tekenen WR voor toekomst

De Dallas Cowboys tekenen hun wide receiver, het is alleen niet Dez Bryant. Cole Beasley tekent voor vier jaar en veertien miljoen bij Jerry Jones en de Boys.

Dez Bryant is er in ieder geval blij mee, en waarom niet? Beasley vormde af en toe een perfecte aanvulling op wat Dallas’ O-line en DeMarco Murray deden en op de dreiging die Dez Bryant constant vormde. Beasley had vorig jaar 37 catches voor 420 yards en vier touchdowns.

De Cowboys zien in hem waarschijnlijk een Julian Edelman-light, een slot-receiver die yards kan maken na de catch. Beasley is klein van postuur (1.70 meter), wat hem lastig te tackelen maakt. Hij had vooral een sterk eind van het seizoen: Alle vier zijn TD’s kwamen in de laatste zes wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *