Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Evenwel laat ook andere backs de hielen zien

Met drie competitieweken ‘under the belt’ begint het kaf zich steeds meer van het koren te scheiden op gebied van persoonlijke prestaties. Vooral in de categorie ‘running backs’ lijkt er maar een workhorse boven de rest uit te steken. Met een gemiddelde van 10,2 yards per carry en een wedstrijdgemiddelde van 119,3 yards per game heeft Endy Evenwel de rushing titel vooralsnog ferm in handen.

Bij de receivers ligt de macht in handen van Amir Anches, het favoriete doelwit van Alphen quarterback Richard Bouthoorn. Met 9 catches is hij nog geen speciale receiver, maar zijn 19 yards per catch en 171 total yards doen vermoeden dat hij een streepje voor heeft op de rest.

Bij de quarterbacks is Dany Ortega een plaatsje in de achting van velen gestegen door een goede prestatie neer te zetten tegen Amsterdam Crusaders.

Kijk hier voor alle League Leaders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *