Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘Beast Mode’ blijft voor 12 miljoen in 2015

Alle spelletjes zijn ten einde: Marshawn Lynch speelt de komende twee jaar nog voor de Seattle Seahawks. De runningback tekent voor 24 miljoen dollar, wat zo’n beetje netjes verdeeld wordt over de twee seizoenen. 

Na de verloren Super Bowl was Lynch furieus. Eerder deze week liet hij in Turkse media nog optekenen dat hij verwacht dat híj de bal zou krijgen op de beslissende play. Na de wedstrijd was hij sneller het stadion uit, dan Tom Brady de Vince Lombardi Trophy omhoog kon heffen. Geruchten dat ‘Beast Mode’ wilde stoppen waren hardnekkig. Evenals berichten dat hij een breuk wilde forceren in Seattle.

Een afkoelperiode van een maand heeft hem klaarblijkelijk goed gedaan, nu de media in de VS bericht dat hij gisteren akkoord is gegaan met een twee jarig contract ter waarde van 24 miljoen dollar. Aan Lynch de schone taak om ook volgend seizoen beslissend te zijn voor de Seahawks voor een ‘drie-op-een-rij’ voor de Super Bowl. Hoeveel quarterback Russell Wilson ook geroemd wordt, zonder ‘Beast Mode’ heeft ook hij het hard te halen met het huidige groepje receivers in Seattle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *