Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

CJ2K stabiel na ‘drive-by shooting’

Runningback Chris Johnson is buiten levensgevaar nadat hij zondagnacht om 4 uur in zijn schouder werd geschoten. Bij een ordinaire ‘drive-by shooting’ op een kruising in Orlando overleed de bestuurder van de auto waarin ‘CJ2K’ zat.

Chris Johnson was op weg terug na een avondje stappen in zijn geboorteplaats Orlando. Bij een kruising kwam een andere auto langszij die het vuur opende op de wagen waarin de free agent runningback zat met twee vrienden. De bestuurder overleed aan zijn verwondingen. ‘CJ2K’ werd in zijn schouder geraakt en de derde inzittende ontving de kogels in zijn schouder, hand en been. Beide zijn buiten levensgevaar. In januari werd de oud-speler van de Jets en Titans opgepakt voor verboden wapenbezit in Orlando.

Interessant om te zien of dit incident gevolgen heeft voor de free agent status van Chris Johnson. De New York Jets kozen ervoor om ‘CJ2K’ na één jaar weer te laten gaan. Met 667 yards en één touchdown kon hij niet overtuigen. Daar waar hij in zijn eerste zes seizoenen in de NFL bij de Tennessee Titans altijd over de 1000 yards ging (in 2009 zelfs over de 2000… vandaar CJ2K) en vijftig touchdowns maakte. Sinds zijn contractperikelen bij de Titans haalde hij echter nooit meer het niveau uit de beginjaren en de schietpartij van zondagochtend kan zijn loopbaan wel eens versneld gaan beëindigen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *