Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cobb blijft: Packers houden receivers-duo intact

Eén van de meest begeerde mogelijk free agents is voortijdig van de markt gehaald. Pro Bowl receiver Randall Cobb tekende gisteren voor vier jaar bij in Green Bay. 

Met deze move heeft quarterback Aaron Rodgers een mooie springplank om zijn MVP-titel te verdedigen nu hij zijn twee favoriete targets behoud binnen de explosieve aanval van de Packers. De 25-jarige Randall Cobb plakt er vier jaar bij, ter waarde van een slordige 40 miljoen dollar. Een contract dat vergelijkbaar is dat Jordy Nelson vorig jaar kreeg (4 jaar resterend met 39 miljoen salaris, red.) zijn kompaan in de luchtaanval.

Cobb ving 91 ballen voor 1287 yards en 12 touchdowns in 2014, wat hem zijn eerste Pro Bowl uitverkiezing opleverde. Daarmee stond hij in de top 5 meest gewilde free agents. Op de blogs van de Oakland Raiders verschenen al weken meerdere berichten dat ‘Cobb dé aanvallende speler was die zíj zouden gaan halen’. Ze mogen hun pijlen nu op een ander richten en dus zou de krabbel in Green Bay goed nieuws kunnen zijn voor de contractwaarde van Jeremy Maclin (of tekent hij ook last minute bij in Philly?) en Torrey Smith.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *