Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Oud-Admiral Hill mogelijk terug naar Vikings

De 35-jarige Shaun Hill staat aan de vooravond van een terugkeer naar Minnesota Vikings. Volgens de geruchtenmolen kan hij tekenen als backup en mentor van Teddy Bridgewater. 

De quarterback van de Amsterdam Admirals in 2003 is free agent, nadat hij het afgelopen seizoen acht wedstrijden in de basis begon bij de St. Louis Rams. De Minnesota Vikings zijn op zoek naar een backup nadat ze deze week Matt Cassell verruilden naar de Buffalo Bills. De zijlijn van de Vikings is een bekende plek voor Shaun Hill, aangezien hij hier tussen 2002 en 2005 de clipboards vasthield als derde quarterback achter onder meer Duante Culpepper.

Hill gooide nooit één pass in een reguliere competitiewedstrijd voor de Vikings. Na omzwervingen via de San Francisco 49ers, Detroit Lions en St. Louis Rams lijkt hij nu een herkansing te krijgen. Zijn belangrijkste taak zal echter vooral zijn om first pick van vorig seizoen Teddy Bridgewater op weg te helpen naar succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *