Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Zijn de Raiders nu al de verliezers van free agency?

De Oakland Raiders gaan dinsdag ogenschijnlijk te veel betalen voor Rodney Hudson van de Kansas City Chiefs. Volgens geruchten krijgt de center 44,5 miljoen over vijf seizoen. Een reactie op de gemiste topfavorieten van de front office in Oakland.

De Raiders hadden een lang verlanglijstje tijdens free agency en hebben hier ook het geld voor. De GM Reggie McKenzie wil diep in deze buidel tasten om met grote aankopen sinds 2002 eindelijk weer de playoffs te halen. Waar een wil is, is geen weg bleek voor het zwarte schaap van de NFL. Receiver Randall Cobb kiest toch voor de Packers en Devin McCourty blijft bij de Pats. De teams uit Florida kapen andere potentiële toppers weg: Ndamukong Suh naar de Dolphins en defensive tackle Jared Odrick én Julius Thomas waarschijnlijk naar de Jaguars.

In paniek leggen ze in Oakland nu de hoofdprijs neer voor center Hudson. Goed nieuws voor 49ers guard Mike Iupati die ook op het verlanglijstje staat. Terrence Knighton van de Broncos wordt waarschijnlijk de grootste financiële winnaar ten kostte van de wanhoop van de Raiders. Hij is een goede bekende van nieuwbakken hoofdcoach Jack del Rio. Belangrijker nog hebben de Raiders al mis gepakt op defensive tackles Suh en Odrick. Een nieuwe misser kunnen ze zich niet veroorloven… te veel geld wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *