Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gore twijfelt en vliegt met Johnson naar Indianapolis

De deal leek in kannen en kruiken, maar staat nu toch op losse schroeven. Frank Gore stond op het punt om naar de Philadelphia Eagles te verkassen, maar de running back is op een of andere manier aan het twijfelen gebracht. Zo sterk zelfs, dat hij naar verluidt een dezer dagen naar Indianapolis vliegt om met de Colts te praten. Daar loopt hij misschien wel ex-Texan Andre Johnson tegen het lijf, want ook de veteraan gaat op gesprek bij Chuck Pagano.

Gore, sinds 2005 in dienst bij de San Francisco 49ers, mocht op zoek naar een nieuwe ploeg en leek te vallen voor de sales pitch van Chip Kelly en de Eagles. Volgens sommige media was de deal nagenoeg rond, maar aangezien free agency officieel nog niet van start is, mogen er nog geen handtekeningen worden gezet. Dat betekent tevens dat spelers op het laatste moment van gedachten kunnen veranderen. Dat laatste gebeurde Gore, die binnenkort een vliegtuig pakt naar Indy. Hij heeft daar banden met Pagano en Rob Chuszinski, voormalige assistenten bij de universiteit van Miami.

De kans bestaat dat Gore in het Lucas Oil Stadium Andre Johnson tegen het lijf loopt. De receiver kreeg vorige week van zijn ploeg te horen dat hij op zoek mag naar een nieuwe ploeg en de interesse van de Colts is op zijn minst concreet. Maandag werd bekend dat de Texans het contract van de receiver hadden afgebroken, waardoor hij vrij is om ergens anders te tekenen. Voor zowel Gore als Johnson gaat er een nieuwe periode beginnen in de carrière. Waar Gore in zijn gehele carrière alleen uitkwam voor de Niners, was Johnson zijn hele football leven al een Texan. Het zou goed kunnen dat de twee zich nu teamgenoten mogen gaan noemen bij de Colts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *