Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gear4Teams Player of the Month Verkiezing

De maand februari stond bol van American football actie. En elke volle competitieweek trok Gridiron een conclusie over welke speler het beste was. De drie MVP’s worden nu overgeleverd aan het publiek. Welke speler wordt de Gear4Teams Player of the Month? Stem en bezorg de uiteindelijk winnaar een mooie coverstory in het nieuwe Gridiron Magazine en een honourable mention in de geschiedenisboeken van Gridiron. Wie waren de kandidaten ook alweer?

Maurice Tielen – QB – Hilversum Hurricanes
In de eerste week van het AFBN seizoen opende Maurice Tielen de ogen van velen. Met maar liefst 5 touchdowns zorgde hij voor het binnenslepen van de allereerste Player of the Week Award in de geschiedenis van deze prestigieuze awards. Tielen was 16-32 voor 160 yards en 3 touchdows. Ook rende hij de bal tweemaal binnen voor 6 punten. Hij zorgde voor 30 van de 34 punten die de Hurricanes die middag op het scorebord zetten.

Richard Bouthoorn – QB – Alphen Eagles
De tweede competitieronde bracht ons een getergde Richard Bouthoorn. Gefrustreerd, omdat zijn eerste wedstrijd niet gefilmd was (en dus geen stats opleverde) kwam hij ten tonele in Leiden en liet niets heel van de Lightning. Het resultaat: 19-29 voor 254 yards en 4 touchdowns. Bouthoorn gebruikte hiervoor 5 verschillende receivers en liet zien dat hij de zwaktes in de Leidense defense makkelijk kon misbruiken.

Endy Evenwel – RB – Amsterdam Crusaders
In week 3 sloeg Endy Evenwel toe. En hoe! Maar liefst 213 yards terreinwinst boekte de jonge Amsterdammer over de grond. Ook vond hij tweemaal de endzone. Met een waanzinnig gemiddelde van 14 yards/ carry bulderde hij over het veld in Sloten. Deze prestatie leverde hem de Player of the Week Award voor week 3 op.

 

[poll id=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *