Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Revis Island geannexeerd door New York

Het grootste contract dat gisteravond bij de start van free agency werd uitgedeeld viel ten deel aan Darrelle Revis. De cornerback van de New England Patriots keert terug naar zijn oude team New York Jets.

“I’m coming home”, tweette Revis gisteravond met een contract voor 5 jaar en een totale waarde van $70 miljoen. Meer dan de helft daarvan ($39M) is gegarandeerd.

De New York Jets zijn een drukke speler in free agency. Het team uit de Big Apple sloot al grote deals met receiver Brandon Marshall en een andere cornerback, Buster Skrine. De grootste aanwinst was echter de aanwinst die Jets eigenaar Woody Johnson vorig seizoen al aankondigde: hij wilde Revis heel graag weer bij het team hebben.

Al was het alleen maar om de grote divisierivaal New England Patriots een grote ‘blow to the head’ te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *