Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bears halen Antrel Rolle en Eddie Royal binnen

De Bears hebben hun vervangers voor Chris Conte en Brandon Marshall gevonden. Ze haalden ex-giant Antrel Rolle binnen om hun geplaagde secondary te versterken en voegden ex-charger Eddie Royal toe aan hun reciever core.

Rolle werd in 2005 door de Arizona cardinals op nummer acht gedraft als een cornerback. De eerste drie jaren in de nfl waren echter geen onverdeeld succes maar na zijn conversie tot strong safety in 2008 ging het hem voor de wind. Met een gemiddelde van meer als 90 tackles per seizoen in de laatste vijf jaar, veertien interceptions sinds 2010 en drie Pro Bowl selecties is de 32-jarige Antrell Rolle een van de beste en meest consistente safety’s in de nfl.

De tweede aanwinst Eddie Royal heeft een historie met Jay Cutler. Toen Royal in 2008 gedraft werd door de Bronco’s was Cutler. Zijn rookie year, met Jay Cutler under center, was ook meteen zijn productiefste jaar met 980 recieving yards. Met 778 yards vorig jaar is hij een waardige vervanger voor Brandon Marshall die in 2014 voor 721 yards ving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *