Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jermaine Ramsey vangt zich de boeken in

Het AFBN publiek is momenteel flink aan het stemmen op de speler van de maand februari, georganiseerd door Gridiron en speciale partner Gear4Teams. In de verkiezing gaat de strijd onder andere tussen twee quarterbacks: Richard Bouthoorn van Alphen Eagles en Maurice Tielen van Hilversum Hurricanes (foto: Cherie Photography).

In de league leaders van de quarterbacks zien we daar sinds deze week op het gebied van yards een nieuwe naam tussengepropt. AJ Hobbelink van de Arnhem Falcons heeft zich voornamelijk dankzij de langste touchdown pass van dit seizoen (79 yards) bij de top van de divisie geschaard. De ontvangende receiver Jermaine Ramsey mag zich op basis van zijn catch ook terugvinden in de beste yards/game gemiddelden met 55,3.

De derde kandidaat voor de Player of the Month competitie steekt in de running back categorie met kop en schouders boven de rest uit. Met 358 rushing yards heeft Endy Evenwel een landslide voorsprong op Lennard Harris. Beide running backs leiden de AFBN in attempts, maar het gemiddelde van Evenwel is maar liefst 3 yards per carry beter.

Wil je weten hoe de seizoenstotalen eruit zien? Kijk dan hier.

Hier kun je stemmen voor de Gear4Teams Player of the Month voor februari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *