Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eagles gunnen Tebow (nog) geen comeback

Heisman Trophy winnaar uit 2007, Tim Tebow, keert vooralsnog niet terug in de NFL. De sterk religieuze quarterback had vandaag een workout bij de Philadelphia Eagles, maar kreeg ook te horen dat ze hem nu (nog) geen contract aanbieden.

En dus komt er vooralsnog geen reünie van het quarterback-duo Mark Sanchez en Tim Tebow. Ze speelden in 2012 samen bij de New York Jets. Het laatste seizoen dat Tebow een officiële wedstrijd in de NFL speelde. In 2013 prutste hij nog wat aan in de pre-season bij de New England Patriots, voordat hij werd ontslagen voor het seizoen begon. De afgelopen twee jaar heeft hij met quarterbacks-goeroe Tom House (die ook werkte met Tom Brady en Drew Brees) hard getraind. Maar nog niet zó succesvol dat hij de Eagles direct wist te overtuigen dat hij wel degelijk een NFL-quarterback kan zijn.

We hoeven zijn kansen hier nog niet volledig af te schieten, maar of de Eagles de beste plek zijn voor een comeback valt te bezien. Philadelphia heeft net Sam Bradford via een ruil binnengehaald en Mark Sanchez langer vastgelegd. Meer dan het vasthouden van een clipboard zit er hier niet in. Dan kan hij misschien gewoon beter verder gaan met zijn carrière als commentator op televisie. Al moeten we niet vergeten dat Bradford blessuregevoelig is en Sanchez nooit compleet overtuigend is geweest… wie weet wat de heer in petto heeft voor de man die knielend bidden wist te verheffen tot de term ’tebowing’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *