Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Wilfork maakt natte droom van Texans D-line

Defensive tackle Vince Wilfork heeft via social media laten weten dat hij gaat tekenen bij de Houston Texans. Ondanks zijn 33 jaar geeft hij de Texans een flinke upgrade, zelfs in een linie waar J.J. Watt al wekelijks huishoudt. 

Vince Wilfork hoeft na 11 jaar bij de New England Patriots niet heel erg te wennen in Houston. Hij wordt hier herenigd met defensive coordinator Romeo Crennel, oud-teamgenoot Mike Vrabel die nu linebackers coach is en hoofdcoach Bill O’Brien die eerder offensive assistent was bij de Pats.

Op papier ziet het er goed uit voor de Texans wat betreft de voorste verdedigingslijn. Vince Wilfork samen met J.J. Watt biedt een nachtmerrie voor elke offensive line. Wie moet je nu dubbele dekking geven? En dan hebben ze ook nog first overall pick Jadeveon Clowney (geposteerd als linebacker) achter de hand. Als die zijn belofte waar maakt, met Wilfork in een mentor-rol, kunnen ze het de Colts misschien nog wel moeilijk gaan maken in de AFC South. Verdedigend gezien dan. Aanvallend moet er nog wel iets gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *