Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Chargers versterken WR-corps

De San Diego Chargers hebben er een deep threat bij. De ploeg van Mike McCoy heeft voormalig Bill en Niner Stevie Johnson een aanbieding gedaan voor drie jaar.

Johnson stond eerder dit offseason ook op de radar van de New England Patriots, maar na een bezoek aan Foxborough besloot de snelle receiver voor het zonnige San Diego te gaan. Hij gaat beginnen aan zijn achtste seizoen in de NFL. Zes daarvan speelde hij bij Buffalo, waar hij van 2010 tot en met 2012 drie seizoenen op rij meer dan 1000 receiving yards liet noteren. Vorig seizoen werd hij aangetrokken door de San Francisco 49ers, maar in de Bay Area was hij minder succesvol. 35 vangballen zorgden voor 435 en slechts drie touchdowns in dertien wedstrijden.

Na het aantrekken van Torrey Smith was Johnson overbodig in SanFran. De Niners besloten zijn contract te laten ontbinden, waar voor 2015 nog $6.025 miljoen op stond. In San Diego gaat hij de komende drie seizoenen in ieder geval $10.5 miljoen ontvangen, een bedrag dat zelfs op kan lopen tot $12 miljoen als hij zijn bonussen haalt. Bij de ploeg van McCoy moet hij het gat van Eddie Royal opvullen. Die vertrok vorige week naar de Chicago Bears.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *