Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Mogelijk toch weer Tulip Bowl in Arnhem

De Tulip Bowl verkast mogelijk toch weer naar Arnhem. Nu de AFBN de handen in het haar heeft en feitelijk nog maar 15 weken heeft om met een goede oplossing te komen, vertrouwen zij op een oud en beproefd concept: de schitterende football locatie in Arnhem. De XXXI versie van de footballfinale moet plaatsvinden op de eerste zondag na Fourth of July: 5 juli.

Naar verluidt zijn de Gelderlanders ook genegen de finale voor de derde keer op rij te organiseren, mits zij hiervoor door de bond worden gevraagd. Arnhem organiseerde ook in 2013 en 2014 de landelijke American football finale. In beide jaargangen won Alphen Eagles  van de Amsterdam Crusaders.

Tenzij er dus een konijn uit de hoge hoed wordt getoverd ergens op de bondsburelen, kunt u de benzinekosten richting Arnhem vast incalculeren in uw jaarlijkse kostenplaatje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *