Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Patriots gaan van Revis naar Fletcher

‘Toasted’. Het is de bijnaam van de nieuwe cornerback van de New England Patriots, Bradley Fletcher. De voormalige Eagle tekent in Foxborough een contract voor één seizoen met een waarde van maximaal $2.5 miljoen. Hij is daarmee de vervanger van Darrelle Revis, die vertrok naar de New York Jets.

De afgelopen twee seizoenen was Fletcher onderdeel van de ploeg van Philadelphia, maar vorig seizoen verloor hij daar zijn basisplaats. Dit kwam voornamelijk omdat hij een aantal keihard voorbij werd gerend door onder andere Dez Bryant en Jordy Nelson. Hij werd daarmee het boegbeeld van de defensieve onkunde van de Eagles, totdat Chip Kelly er genoeg van had. Aangezien 2014 voor Fletcher een contractjaar was, bleek het rampseizoen dubbel zo pijnlijk.

Het is in ieder geval duidelijk dat Bill Belichick en Matt Patricia niet van plan zijn veel geld uit te geven aan de vervanger van Revis en Brandon Browner. Naast Fletcher waren er nog drie veteranen van dezelfde positie in Foxborough om te praten over een verbintenis. Gezien de versterkingen die de ploeg de afgelopen dagen deed in de front seven lijkt het erop dat de Patriots voornamelijk focussen op de pressie op de quarterback. Hoewel het vastleggen van Fletcher een discutabele move is, heeft Belichick al vaker bewezen zich als geen ander te kunnen aanpassen en met minimale middelen een maximale prestatie te kunnen leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *