Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

It’s Tebow Time?

Iedereen die de NFL volgt heeft dit offseason al zeker de header: ‘Tim Tebow wants to return to the NFL’ gezien. De enige vraag is wie wilt er dat hij naar de NFL terugkeert? De Denver Broncos en de Patriots zullen waarschijnlijk passen om hem aan te trekken na hun ervaringen met de college star maar Philadelphia toont interesse.

Wat weten we ondertussen over Tim Tebow? Hij heeft de laatste twee jaar nadat hij gecut werd door New England in 2013 gewerkt voor het sec college network als analyst. Maar hij heeft niet stilgezeten, in die twee jaar heeft hij getraind met quarterback coach Tom House die ook met Brady en Brees gewerkt heeft. Volgens House is hij in die twee jaar enorm vooruit gegaan: “He’s busted his butt. He spins the ball better than he did and he’s much more accurate than he was. I think he’s ready”.

Vorige week heeft de 2007 Heisman-trophy winnaar een work-out gehad met de Eagles. Het bleek echter geen onverdeeld succes te zijn want hij heeft nog geen contract aangeboden gekregen. Volgens profootballtalk zullen de Eagles Tim Tebow wel degelijk een contract aanbieden moesten ze Barkley kunnen traden. Als de Eagles hun derde quarterback kwijt kunnen aan een andere ploeg hebben ze een vrije plaats in hun roster die waarschijnlijk opgevuld zal worden door Tebow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *