Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Nieuw op agenda: NFL Veteran Combine

De NFL is continue in ontwikkeling en altijd op zoek naar evenementen in het offseason om de televisiepartners tevreden te houden. De footballbond wist al een primetime succes te maken van de NFL Combine en van de NFL Draft en wil nu dezelfde route bewandelen met de NFL Veteran Combine. Kortgezegd: een combine met oud-spelers die graag terug willen keren in de NFL.

De footballbond heeft over animo voor deze brainwave niet te klagen. Meer dan 2000 oud-footballspelers zagen zich graag getest worden voor de ogen van NFL-recruiters. Slechts een select aantal kreeg de daadwerkelijke uitnodiging ook in de brievenbus.

Interessant? Het is algemeen bekend dat spelers maar moeilijk terug de NFL in komen als zij er een paar jaartjes tussenuit liggen. In het wereldje van ons-kent-ons is een een vriendschappelijke lach niet genoeg, er wordt nog steeds heel veel (misschien te veel) waarde gehecht aan measurables.

En dus gaan aanstaande zondag voormalig NFL-sterren als Felix Jones (ooit was hij running back bij de Dallas Cowboys) en Michael Bush het veld in om te laten zien dat ze het nog steeds in hun mars hebben. Ook defensive end en SEC Defensive Player of the Year Michael Sam is van de partij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *