Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Smith: “Very Comfortable with Jameis Winston”

Bucanneers hoofdcoach Lovie Smith heeft vanochtend door laten schemeren dat hij zich goed voelt met Jameis Winston als de nieuwe aanvalsleider voor zijn ploeg. De quarterback van Florida State lijkt daarmee een zekerheidje voor de ‘First Overall Pick’. 

Al is het gevaarlijk te claimen dat iets een zekerheidje is, waar we voor de Combine al riepen dat Mariota een zekerheidje was voor de Bucs. Toch lijkt Lovie Smith met zijn uitspraken steeds meer de voorkeur te hebben voor Jameis Winston.

De hoofdcoach houdt nog een slag om de arm dat ze Winston’s workout tijdens de Pro Day nog willen afwachten. Echter, hij zijn quote tijdens het traditionele ‘hoofdcoaches ontbijt’ bij de NFL Owners Meeting sprak boekdelen: “We voelen ons erg comfortabel met wie Jameis Winston is, wat hij gedaan heeft en wat hij kan worden”.

Of Lovie Smith strooit iedereen hier zand in de ogen, maar de eerste keuze lijkt vast te liggen. Combineer dit met de uitspraken van Whisenhunt en de twee beste quarterbacks uit de draft zijn na pick 1 én pick 2 al gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *