Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jim Harbaugh vindt zichzelf overbetaald

Jim Harbaugh heeft verklaard het salaris bij Michigan niet waard te zijn. De voormalig hoofdcoach van de San Francisco 49ers tekende dit offseason bij zijn alma mater, naar verluidt een zevenjarig contract voor 40 miljoen dollar. “Net zoals iedereen houd ik ervan om wat geld te verdienen,” liet Harbaugh zich verrassend ontlokken.


“Maar als je vraagt of ik nu vijf keer zo hard werk als iemand anders of dat ik als hoofdcoach van Michigan nu harder werk dan iemand die niet hoofdcoach bij Michigan is… dan zeg ik ‘nee’.”

Harbaugh heeft natuurlijk recht op zijn (meestal controversiele) mening. Het is niet bekend of Nick Saban, nog zo’n grootverdiener in de Amerikaanse college football wereld, het met de stelling van de Michigan coach eens is. Ook Commissioner Roger Goodell (zelf op de payroll van de NFL voor tientallen miljoenen) zwijgt de opmerkingen het liefst dood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *